Čajky chcú Šamorínu vrátiť požičané, Engelman sa už teší na fanúšikov

feb 27, 2019 | SPRAVY | 0 comments

Piešťanské Čajky čaká dnes o 18:00 v Diplomat aréne posledný domáci zápas v nadstavbovej časti 1. – 4. basketbalovej extaligy žien, keď privítajú družstvo ŠBK Šamorín. Čajky majú svojim protivníčkam čo vracať, keďže v prvom vzájomnom stretnutí v nadstavbe prehrali 58:59.

Basketbalistky Piešťanských Čajok sa cez víkend postarali o jeden z najväčších úspechov v histórii klubu, keď v Brne triumfovali na turnaji Final Four Stredoeurópskej ligy CEWL 2018/2019. Na oslavy však príliš času nemali, keďže už dnes ich čaká domáci duel extraligovej nadstavby proti ŠBK Šamorín. Čajky majú odhodlanie napraviť zaváhanie z druhého kola nadstavbovej časti, keď na palubovke Šamorína prehrali 58:59.

Pred piešťanskými fanúšikmi sa po troch rokoch opäť predstaví aj staronová posila Piešťanských Čajok Monica Engelman, ktorá sa zápasu v Diplomat aréne už nevie dočkať. „Už za môjho prvého pôsobenia v Piešťanoch bola v Diplomat aréne vždy výborná atmosféra a viem, že je tomu stále tak. Teším sa, že si opäť zahrám v známom prostredí, v ktorom sa mi vždy dobre hralo a spravíme všetko preto, aby sme zápas so Šamorínom zvládli,“ povedala americká posila Piešťan.

Piešťanky okrem dnešného duelu so Šamorínom čaká ešte sobotný duel na palubovke Ružomberka (18:30), ktorý uzavrie nadstavbovú časť. O týždeň na to, teda 9. marca už odštartuje play-off štvrťfinálovými zápasmi, ktoré začnú Čajky doma s najväčšou pravdepodobnosťou proti Banskej Bystrici.

Pri príležitosti víťazstva Piešťanských Čajok v Stredoeurópskej lige CEWL bude pri vstupe do hľadiska vystavený pohár, ktorý Čajky získali a fanúšikovia sa s ním budú mať možnosť odfotiť.