Čajky dnes privítajú doposiaľ neporazený Poprad. Rusiňáková: Mladý a bojovný tím. Nedajú nám nič zadarmo.

okt 9, 2021 | SPRAVY | 0 comments

Nahustený program v úvode sezóny basketbalovej Niké Extraligy Žien dnes prinesie zaujímavý duel v Diplomat aréne. V treťom kole najvyššej ženskej súťaže na seba dnes o 18:00 hod narazia doposiaľ neporazené tímy aktuálnej sezóny – Piešťanské Čajky privítajú BAM Poprad.

Čajky v úvodných dvoch kolách zdolali najskôr Young Angels Košice 70:69 a následne UMB Banská Bystrica 100:23. Poprad si zase poradil so Slovanom Bratislava 67:61 i Šamorínom 60:52.

Špecifický náboj bude mať dnešný duel pre hráčku Piešťanských Čajok Dominiku Rusiňákovú, ktorá je odchovankyňou Popradu. „Zápas s Popradom je pre mňa obzvlášť veľmi špeciálny, vždy sa teším na každý kontakt s mojím materským klubom. Myslím si, že dievčatá z Popradu majú sezónu pekne rozbehnutú. Majú na svojom konte dve víťazstva v Niké Extralige žien, čo nasvedčuje tomu, že majú mladý ambiciózny tím. Dievčatá ukazujú veľkú bojovnosť a osobne ma teší, ako napredujú,“ povedala na margo dnešného súpera krídelníčka Piešťan, ktorú doplnil tréner Peter Jankovič. „Vstup Popradčaniek do aktuálnej sezóny len potvrdzuje, že v dnešnom zápase nemôžeme nič podceniť. Majú mladý a bojovný tím, ktorý nám rozhodne nedá nič zadarmo.“

Zápas 3. kola Niké EXZ sa bude organizovať v režime „OTP“ – na zápas sa tak dostane max 25 % kapacity Diplomat arény, teda 250 ôsob, ktoré sú plne očkované, testované (od odberu PCR 72 hodín, Antigénu 48 hodín), alebo ochorenie COVID-19 prekonali za ostatných 180 dní.

Dokladom z uvedených podmienok sa bude potrebné preukázať pri vstupe do haly. Podmienkou vstupu do haly sú taktiež prekryté horné dýchacie cesty počas celého pobytu v Diplomat aréne.

Vstupenky v hodnote 3 € budú v predaji v pokladni Diplomat arény od 16:30 hod.

Zápas môžete sledovať prostredníctvom Niké TV: https://www.nike.sk/clanky/nike-extraliga-zien-3-kolo-piestanske-cajky-z-poprad-z 

  • Facebook