Čajky privítajú bratislavský Slovan, ktorý sa do Niké Extraligy Žien vrátil po dvoch rokoch

okt 15, 2021 | SPRAVY | 0 comments

Basketbalová Niké Extraliga Žien pokračuje v sobotu 16. októbra 5. kolom a Piešťanské Čajky v ňom o 18:00 hod privítajú na domácej palubovke Diplomat arény “staronového” účastníka najvyššej ženskej súťaže BK Slovan Bratislava.

Basketbalistky z kúpeľného mesta v tejto sezóne ešte neprehrali a v tabuľke im patrí prvá priečka pred MBK Ružomberok, ktorý má horšie skóre. Naopak Slovan Bratislava sa nachádza na opačnom konci, keď z doterajších štyroch stretnutí ani raz neuspel. Mladý tím vedený bývalým ligovým basketbalistom Nenadom Miloševičom sa do extraligy vrátil po dvojročnej prestávke, naposledy v nej figuroval v sezóne 2018/2019.

„Teší ma, že máme na svojom konte štyri víťazstva, no nebol som spokojný s výkonom v poslednom zápase v Šamoríne. Nie je akceptovateľné, aby sme sa takto prezentovali. Musíme si držať našu líniu a nemôžeme sa prispôsobiť súperovi. Preto dúfam, že v zápase proti Slovanu budeme dodržiavať naše pravidlá, na ktorých si zakladáme. Bude stáť proti nám mladý tím, ktorý sa do najvyššej súťaže vrátil po dvoch rokoch. My sa však musíme koncentrovať v prvom rade na seba, aby sme v domácom prostredí predviedli výkon hodný Piešťanských Čajok,“ povedal pred sobotným zápasom so Slovanom tréner Čajok Peter Jankovič.

Zápas v režime „OTP“

Zápas 5. kola Niké EXZ Piešťanské Čajky – BK Slovan Bratislava sa bude opäť organizovať v režime „OTP“ – na zápas sa tak dostane max 25 % kapacity Diplomat arény, teda 250 ôsob, ktoré sú plne očkované, testované (od odberu PCR 72 hodín, Antigénu 48 hodín), alebo ochorenie COVID-19 prekonali za ostatných 180 dní.

Dokladom z uvedených podmienok sa bude potrebné preukázať pri vstupe do haly. Podmienkou vstupu do haly sú taktiež prekryté horné dýchacie cesty počas celého pobytu v Diplomat aréne.

Vstupenky v hodnote 3 € budú v predaji v pokladni Diplomat arény od 16:30 hod.

Priamy prenos môžete sledovať tu: https://www.nike.sk/clanky/nike-extraliga-zien-5-kolo-piestanske-cajky-z-slovan-ba-z

 

  • Facebook