Permanentky na sezónu 2022/2023 sú už v predaji!

sep 29, 2022 | SPRAVY | 0 comments

Basketbalový klub Piešťanské Čajky pred začiatkom novej sezónou opäť spúšťa predaj permanentiek! Verní priaznivci piešťanských basketbalistiek si môžu pre nový ročník 2022/2023 zakúpiť permanentnú vstupenku na všetky domáce súťažné stretnutia v hodnote 95 eur.

Piešťanské Čajky čaká opäť náročná sezóna v Niké Extralige Žien, kde sa budú pokúšať obhájiť majstrovský titul, no fanúšikovia sa tiež môžu tešiť aj na medzinárodnú konfrontáciu. V Eurocupe Women sa Čajky predstavia v C-skupine, postupne narazia na poľský InvestInTheWest Enea Górzow, turecký veľkoklub Galatasaray Istanbul a na jedného z dvojice Slávia Banská Bystrica/Eleftheria Moschato.

Čajkám sa v minulosti viackrát podarilo vypredať Diplomat arénu a rady by na túto skutočnosť nadviazali aj v nasledujúcom ročníku. Fanúšikovská podpora je jeden z najdôležitejších bodov filozofie Piešťanských Čajok a preto klub opäť spustil predaj sezónnych permanentiek.

Permanentná vstupenka na sezónu 2022/2023, ktorá bude platná na všetky domáce zápasy Piešťanských Čajok sa predáva v hodnote 95,00 €.

Držiteľ celosezónnej permanentky pri kúpe obdrží nálepku s číslom permanentky a môže si vybrať miesto na sedenie v Diplomat aréne, ktoré bude mať počas celej sezóny zarezervované.

Predaj permanentiek bude prebiehať počas pracovných dní v čase 11:00 – 14:00 v reštaurácii Diplomat aréna a pred domácimi zápasmi Piešťanských Čajok v pokladni Diplomat arény vždy hodinu pred začiatkom zápasu.

Všetky informácie o predaji permanentiek a vstupenkách nájdete v sekcii FANZÓNA: https://www.piestanskecajky.sk/fanzone-vstupenky/

Foto: Laco Duračka

  • Facebook