Po reprezentačnej pauze sa rozbieha liga, Piešťany cestujú do Šamorína

feb 18, 2023 | SPRAVY | 0 comments

Reprezentačná pauza sa skončila, pre Piešťanské Čajky sa opäť rozbieha nadstavbová skupina o 1. – 4. miesto v Niké extralige žien. V rámci 4. kola sa predstavia v nedeľu 19. februára o 18.00 h na palubovke ŠBK Šamorín.

Oba tímy už majú pred týmto stretnutím jasno v tom, z akej pozície do play off. V prípade Čajok je to prvé miesto, toto umiestnenie si zabezpečili triumfom v Banskej Bystrici. Hráčky Šamorína pôjdu do vyraďovacích bojov ako nasadené štvorky, v nadstavbovej skupine o 1. – 4. miesto zatiaľ čakajú na víťazstvo.

„Po reprezentačnej prestávke cestujeme do Šamorína. S týmto súperom sa dobre poznáme, už sme spolu odohrali 4 zápasy, takže jeden od druhého vieme, čo môžeme očakávať. My sa musíme koncentrovať na našu hru a plnenie pokynov od trénera. Chceme si udržať víťaznú ligovú sériu, ale v Šamoríne to určite nebude jednoduché,“ povedala pred zápasom Alica Moravčíková.

Ako sú na tom oba tímy z pohľadu formy? Piešťany hrajú o predĺženie víťaznej série na domácej scéne, v tejto sezóne ešte nenašli v tomto smere premožiteľa. Šamorín by rád vymazal nulu z kolónky výhier v nadstavbovej časti.

Dohrávka 4. kola skupiny o 1. – 4. miesto medzi ŠBK Šamorín a Piešťanskými Čajkami je na programe v nedeľu 19. februára o 18.00 h. Kto sa vyberie do Športcentra Samaria, tak vstupné na toto stretnutie je 3€. Pre všetkých ostatných je pripravený štatistický prenosvideo prenos.

Foto: Ladislav Duračka