Do Piešťan sa vracia Ondrej Haviar, u Čajok bude opäť asistentom trénera

júl 31, 2023 | SPRAVY | 0 comments

Na lavičku Piešťanských Čajok prichádza staronové meno, ktoré už v minulosti bolo súčasťou klubu. Asistentom trénera Petra Jankoviča bude v sezóne 2023/2024 Ondrej Haviar. Ten vo funkcii vystrieda Tomáša Kačmarika, ktorý sa bude prioritne venovať mládeži v partnerskom klube MBK Stará Turá.

Dlhoročný basketbalista, najmä Handlovej, ale aj Komárna, pôsobil v kúpeľnom meste pred dvoma rokmi, keď tiež zastával post asistenta trénera. 37-ročný Haviar, absolvent FTVŠ a držiteľ najvyššej trénerskej licencie za ten čas koučoval slovenskú reprezentáciu v 3×3 basketbale a pôsobil ako tréner pri viacerých kategóriách v Handlovej.

„Teším sa, že sa naše cesty s Čajkami opäť stretli. Počas môjho krátkeho pôsobenia v klube, ešte v ‘korona dobe‘, som mal možnosť vidieť, že tu veci výborne fungujú, podmienky sú viac ako profesionálne a na tých správnych miestach sedia správni ľudia. Viem, že ambície budú aj tento rok najvyššie a verím, že dobré výkony predvedieme opäť aj v európskych súťažiach. Jednoznačne je to pre mňa veľká životná, ale aj trénerská výzva,“ uviedol Haviar k svojmu návratu do Piešťan.

  • Facebook