Piešťany v prvom meraní síl s Polkovicami prehrali o 5 bodov

sep 1, 2023 | SPRAVY | 0 comments

Piešťanské Čajky vstúpili do programu prípravných zápasov, v prvom meraní síl s poľskými BC Polkovice prehrali tesne 77:82. Odveta je na programe v sobotu o 12.00 h.

BC Polkovice – Piešťanské Čajky 82:77 (26:17, 19:16, 22:25, 15:19)

Čajky: Herminjardová 18, Mandičová 14, Stašová 8, Mitrasinovičová 7, Jurčenková 6 (Moravčíková 12, Kraislová 11, Taušová 1, Chovaníková, Uhlíková a Vandlíková 0)

Povedali po zápase:

Peter Jankovič, tréner Piešťan: „Máme za sebou prvý prípravný zápas. Na moje prekvapenie to nebolo až také hrozné. Je vidieť, že nám ešte nohy nefungujú tak, ako by mali, ale v tejto fáze prípravy to je ešte úplne normálne. Hrali sme proti dobrému, euroligovému tímu, ktorý hrá veľmi agresívne a vytvára tlak na loptu. Museli sme sa mať na pozore. Zahrali si všetky baby, to je tiež veľké plus. Som spokojný hlavne s novými posilami, odviedli veľmi dobrú robotu na útočnej a obrannej polovici. Určite však máme na čom robiť, presne o tomto sú takéto zápasy, aby nám ukázali najväčšie slabiny, na ktorých musíme pracovať. Dá sa povedať o nejakej spokojnosti, ale určite je ešte veľa roboty. Baby však správne pristúpili k svojim povinnostiam, snažili sa robiť to, čo na tréningoch. Proti takto disponovanému tímu to musíme robiť čo najdlhšie, nie len v párminútových vlnách.“

Foto: Ladislav Duračka

  • Facebook