Viac súťaží, viac zápasov – Čajky čaká bohatý program, buďte pri tom s nimi!

sep 12, 2023 | SPRAVY | 0 comments

Niké Extraliga žien, Eurocup Women, Alpsko-jadranský pohár, Federálny pohár a Slovenský pohár, to je zoznam súťaží, v ktorých sa predstavia Piešťanské Čajky v nasledujúcom súťažnom ročníku 2023/2024. Od septembra sa bude na čo pozerať a my veríme, že budete s nami pri tom!

Piešťanské Čajky, aktuálne dvojnásobné majsterky Slovenska a víťazky Slovenského pohára už onedlho vstupujú do súťažného ročníka, v ktorom sa opäť budú pokúšať nadviazať na úspechy na domácom i medzinárodnom poli. Uplynulá sezóna, v ktorej Čajky na domácej scéne kraľovali a neprehrali ani zápas, okrem toho sa im darilo aj v Eurocupe Women, kde postúpili do play-off je naúspešnejšou v klubovej histórii. Fantastický ročník priniesol mnohým z nás nezabudnuteľné momenty vo viackrát vypredanej Diplomat aréne a všetci pevne veríme, že tomu tak bude aj v sezóne 2023/2024. K tomu neodmysliteľne patrí aj fanúšikovská podpora a nie nadarmo sa hovorí, že fanúšikovia sú šiestym hráčom Piešťanských Čajok.

Prvýkrát budete mať nový tím Čajok možnosť naživo vidieť vo štvrtok 14. septembra o 18:00 hod, keď čaká tím trénera Petra Jankoviča jediný domáci prípravný zápas. Súperom bude účastník kvalifikácie Eurocupu Women česká SBŠ Ostrava. Vstupné na tento duel je 3 €.

Ostrá generálka na sezónu je na programe už 23. a 24. Septembra, kedy  sa uskutoční v Diplomat aréne začiatok historicky prvej ženskej edície Alpsko-jadranského pohára, v rámci úvodného turnaja si Piešťany zahrajú s chorvátskou KK Trešnjevka 2009 (23. septembra o 18:30 h) a rakúskym SKN St.Pölten (24. septembra o 16:00 h). Denné vstupné na zápasy Alpsko-jadranského pohára bude 6 €.

Prehľad vstupného na sezónu 2023/2024:

Niké Extraliga žien (základná a nadstavbová časť) – 6 €

Niké Extraliga žien (play off) – 8 €

Eurocup Women – 9 €

Alpe Adria Cup – 6 € (denná vstupenka na oba zápasy)

Deti do 12 rokov (všetky súťaže) – 1 €

ZŤP – vstup zadarmo

Predaj vstupeniek začína vždy najneskôr 60 minút pred začiatkom zápasu v pokladni Diplomat arény, pokiaľ nie je uvedené inak.

 

Sezónna permanentka 2023/2024

Permanentná vstupenka na sezónu 2022/2023, ktorá bude platná na všetky súťažné domáce zápasy Piešťanských Čajok sa bude predávať v sume 100 €. 

Držiteľ celosezónnej permanentky si môže vybrať miesto na sedenie v Diplomat aréne, ktoré bude mať počas celej sezóny zarezervované a označené nálepkou s číslom permanentky.

Vstup na danú permanentku je možný len pre 1 osobu.

Predaj permanentiek bude prebiehať od štvrtka 21.9.2023 počas pracovných dní v čase 11:00 – 14:00 v reštaurácii Diplomat aréna a pred domácimi zápasmi Piešťanských Čajok v pokladni Diplomat arény vždy hodinu pred začiatkom zápasu.

  • Facebook