Permanentky na sezónu 2023/2024 sú od dnes v predaji!

sep 22, 2023 | SPRAVY | 0 comments

Basketbalový klub Piešťanské Čajky pred novou sezónou opäť spúšťa predaj permanentiek! Verní priaznivci piešťanských basketbalistiek si môžu pre nový ročník 2023/2024 zakúpiť permanentnú vstupenku na všetky domáce súťažné stretnutia v hodnote 100 €.

Piešťanské Čajky, aktuálne dvojnásobné majsterky Slovenska a víťazky Slovenského pohára už tento víkend vstupujú do súťažného ročníka, v ktorom sa opäť budú pokúšať nadviazať na úspechy na domácom i medzinárodnom poli. Uplynulá sezóna, v ktorej Čajky na domácej scéne kraľovali a neprehrali ani zápas, okrem toho sa im darilo aj v Eurocupe Women, kde postúpili do play-off je naúspešnejšou v klubovej histórii. Fantastický ročník priniesol mnohým z nás nezabudnuteľné momenty vo viackrát vypredanej Diplomat aréne a všetci pevne veríme, že tomu tak bude aj v sezóne 2023/2024. K tomu neodmysliteľne patrí aj fanúšikovská podpora a nie nadarmo sa hovorí, že fanúšikovia sú šiestym hráčom Piešťanských Čajok.

Permanentná vstupenka na sezónu 2023/2024, ktorá bude platná na všetky súťažné domáce zápasy Piešťanských Čajok sa bude predávať v sume 100 €.

Držiteľ celosezónnej permanentky si môže vybrať miesto na sedenie v Diplomat aréne, ktoré bude mať počas celej sezóny zarezervované a označené nálepkou s číslom permanentky.

Vstup na danú permanentku je možný len pre 1 osobu.

Predaj permanentiek bude prebiehať od piatka 22.9.2023 počas pracovných dní v čase 11:00 – 14:00 v reštaurácii Diplomat aréna a pred domácimi zápasmi Piešťanských Čajok v pokladni Diplomat arény vždy hodinu pred začiatkom zápasu.

Viac info o vstupenkách a permanentkách nájdete tu: https://www.piestanskecajky.sk/fanzone-vstupenky/

 

  • Facebook